Látnivalók Siófokon és környékén

6+1 Látnivaló Siófokon, amit nem szabad kihagyni

Sokan töltik a nyaralásukat, kirándulásukat Siófokon és környékén. A Taxi Siófok Info szeretne Önöknek pár hasznos látnivalót ajánlani a környéken. Siófok nem csak a bulizásról szól, hanem vannak családbarát programokra is lehetőségek. Kapcsolódjon ki és élvezze a nyaralást akkor is, ha nincs kedve strandra menni.

Hova menjen Siófokon, ha unja a strandolást?

  1. A siófoki Víztorony: Nézze meg Siófok jelképét a belvárosban, közvetlen a pláza mellett. Pár éve az egész tér és a Víztorony is felújításon esett át, így igazán hangulatos képet mutat a város szívéről. Közvetlen mellette találhatóak éttermek, cukrászdák és kávézók.
  2. Petőfi sétány: A város korzója, vendéglátó egységek sorakoznak fel az utcarészen, kapható minden: étel, fagyi, koktél, gyümölcs és különleges desszertek. Nappal a sétány partján lévő strandon programok szórakoztatják a vendégeket. Éjjel pedig a vendéglátóhelyek a fiataloknak nyújtanak szórakozási lehetőséget.
  3. Galerius Fürdő: Éven át nyitva tartó családbarát fürdő Siófok Szabadi-fürdőn. Termál vizes medence, úszó medence, különböző masszázs medencék, szaunák és minden egyéb SPA szolgáltatások érhetőek el a fürdőn belül. Kimondott nagy előnye a Gyerekmedence, tehát a kicsik is nagyon jól érezhetik magukat. Bővebb információ a fürdő honlapján található.
  4. Borkóstoló és pálinka manufaktúrák: A Balatoni borok világszerte elismertek. Számos balatoni városban jelen vannak, érdemes ellátogatni egy ilyen helyre is.
  5. Ejtőernyőzés: Siófok közelében, Ságvár előtt lehetőség van egy örök élményre is, az ejtőernyőzésre. Lepje meg párját vagy barátját egy életre szóló ajándékkal.
  6. Komppal a túlsó partra: A szántódi révből 15 perc alatt átérhetnek a déli-partra, Tihanyba. Kiváló lehetőség egy egész napos programra. Mindenképp látnia kell, ha már Siófokon nyaral.

+1. Ha úgy érzi, hogy megnézné ezeket a lehetőségeket, de nem autóval szeretne menni, akkor mindenképp a Taxi Siófok Info csapatát válassza! Választhat 6+1 személyes taxit, 7+1 személyes minibuszt és 20+1 személyes  buszt is a kirándulásra.

Köszönjük szépen a bizalmát! Kellemes nyaralást és időtöltést kívánunk Siófokon és a Balatonon!